Sunday, May 22, 2011

TANAH RUNTUH DI RUMAH ANAK YATIM ALTAKWA,HULU LANGAT - 21 MAY

diz time let me talk about a serious sad topic 

terkejut kan dengar berita ni kt tv...sedih pun ade..sebab mangsenye budak budak..anak yatim pula tu..:(
aku rase sedih juga la..biasenye aku tak la amik berat sangat pasal mEnda2 camni..(amik berat tp sikit sikit sajaa)

time tengok af9 minggu ke 7 (nera kicked out..!!) mule2 lg aznil dah gtaw...die ckp duit afundi akan dihantar sebagai sumbangan..

sebenarnye aku tak reti nak post mende2 serius ni..jadi bg gambar je lah...yg di amek di intenet lah of chos..mane ade transport nk pegi sane capture sendiri...
subhanallahh

innalillahiwainnailaihiraji'un..

kite yg hidup agi ni..sedekahkan la alfatihah untuk diorang..

mulia diorang ni..anak yatim..

ALFATIHAH

 kita doa lah ramai yg bg sumbangan untuk bantu ..yg kaye2 yg jutawan ke..atau kite yg sederhana ni..bg sikit tp kalo ikhlas...insha Allah bosarr pahala uu...
 kita doa doa lah lepas ni dah takde dah tanah runtuh ke ape2 bencane alam yg belaku kt malaysia ni, tak kire lah kat umah anak yatim ke, umah kite ke, umah org tua2 ke,sekolah, masjid, office, kfc, dan sebagainya...

amiiiiiin..:)


No comments:

Post a Comment

nak tiru gak ah. sape first komen dy tak matang :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...