Saturday, February 16, 2013

di sebalik URL blog zirathegreat yg bunyinya seperti perasan itu...

assalamualaikum !





sebelum mula, awas bagi mereka yang ada asma, alergi habuk dan sebagainya. anda dinasihati supaya tidak membaca blog ini kerana ianya sudah berhabuk kerana menjadi blog tinggal selama sebulan











ya.. cerita tentang uniform resource locator a.k.a URL  blog ini.




http://zirathegreat.blogspot.com







ya. macam perasan. aku pun perasan sebegitu . bajet great.





tapi kenapakah aku masih berdegil mahu menggunakannya??





kerana di sekolah menengah sains sultan isandar mersing dahulu, aku meminati sejarah. jadi aku terpikat tanpa sebab kepada alexander the great lol.


auuu kacakkkkk




hehe :P



takdelah. macam best plak. ade name cmtu. mcm kena dengan nama aku je. Perasan bukan. jadi aku memang kalo sign pape kat sek dulu aku tulis azirathegreat.

kalo dekat buku nota ke pun aku tulis azirathegreat




then di situlah aku bercadang utk membuat blog berurl zirathegreat



aku mencipta blog ni habis spm dahulu. bulan december tk silap. TAPI !! haha. ni aku malu dengan diri aku sendiri. masa sekolah lagi aku telah list kan tjuk entry yang akan di buat . LOL 



tak caye le teww.. tengok ni. tekan tekan !!








haha =_=



then.. ianya menjadi bertambah perasan apabila menambah dr di depan zirathegreat seperti sekarang.



http://drzirathegreat.blogspot.com




yang ni aku rasa nak cekik juga dashboard ni. entah kenapa apaa masalah entahlah aku terpaksa tukar url. yang zirathegreat tu dy kate blog telah dibuang ewah .



so aku tnk lari dr zirathegreat. aku terpaksa tmbah dr. tu aku tk suka jugak. macam perasan yg melampau.





sekian. yg aku nk gtau di sini.


aku bukanlah perasan.
aku bukanlah berlagak.
ianya sekadar sebuah nama (dah macam ayat novel ramlee awang murshid)
the great the great tu cuma mainan aku je. takkan nak letak princessazira.blogspot pulak. tak pun zirapunzel (azira + rapunzel yg comel) lg perasan.

gambar sendiri lagi besar dr gambar rapunzel




sekian,
zirapunzel 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...