Friday, August 24, 2012

pernoh dengo dok takde idea?

ya ya ya

sebelum anda melanjutkan pembacaan kalau ada orang nak baca saya nak khabaq entry hak ni pelik sket sobab den guno loghat campoq campoq. n den haghak takdo oghe maghoh den campoq campoq sobab nyo silo baco di atah tu,  ini blog nurulazira buke belog mung

ya ya ya style penang



kawe doh maleh nak updek. actually buke maleh , tapi kering idea. idea tadok

den boleh cakap sekarang 

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 

MAAF LUAR DALAM 

pah ni gua tak update dah.

tapi kawe ade niak nok updek pasaa USIM, ILMU KEDOKTORANG , CARE KAWE BELAJO, SUSOH SONANG DEN, BIASISWA, PAKWE LOL DAN BERBAGAA LAGI

for your information, i'm gonna continue my studies on this sept. 1 sept doh daftaa. bedebo nok masuk first year semester satu dalam bidang medicine n surgeri- usim ni dy letak dedue skali.ade medik ade surgeri. so meh kite doa hambo berjayo deh besamo2 kawan2 hambo. amin

n se lagi info, kawe hambo, kawe sekolah hambo maso hambo form 4 n form 5 di smssi, dy nok kaweng 26 ogos ni, n pihak se lagi 1 sept. satu d jb satu d bp. umuq bakal laki bini tersebut 19, sebayo hambo. doduo study kek beijing. so meh kite doa dorang bahagio deh. amin


kesimpulannya, makanya di harap anda semua terutama yang terapat dengan hambo, sudi loh membaco n menunggu n bok kato oghang putih, keep in tah (keep in touch)

ya ya ya

buak kak syida 


encik fakhrul haiyin yg juga bz nmpaknye

n adek badek 



poie la berkawan2 ngan org2 di atah haha


n mung sume kalo rajeng g la bukak entry lelame tuuu.. maklumlah hambo doh pasang LINK WITHIN kang membaziaqq kalo takdo oghe bukok

k bubbyezzz


Monday, August 6, 2012

entry sia-sia. tak perlu komen

semalam, masuk paper. mingguan. bab rakan kpop.

tak jakun pun ;p


tapi adik aku yang kecik, 6 tahun, ble dy tgok muke aku kat paper, respond dy mengecewakan.


"eeee tak maluu ke masuk surat khabar!!!" 

whatever. nak je ckp wat pe nak malu bukan msuk sbb isap dadah. tp dy kan budak kecik dadah tu pun entah paham ntah idok


actually tk bangge pun. Bukan susah. emel sudaa.


tp aku slalu gak berangan masuk paper sbb brjaye  dlm pekse ke ape ke


tp malangnye, spm dlu mangla stret tp tk klua paper jugak haha ! 


jdik dpt msuk part kpop pun jadiklaaaaaaaa




dpt gak fren bru kt fb. ntah sape2 ntah rmi jugak



babai


#sediy cong wei kalah........... tp rmi kate lindan dah matang sikit. lin dan dah tau respect opponent dia nk bnding 4 taun dulu