Wednesday, September 23, 2015

surgical posting,fpsk usim part 1 hik

Salam.heheheheheehhe





Begitu gembiranya aku kalau ada yang baca 😂😂😂





Aku baru habis posting surgeri kat hosp ampang





Tk tau nak share apa.hahaha.




Cuma nak pesan kat kaum wanita, breast tumour tersangatlah common ye..



Jaga diri.  Kalau ada biji@ketul@lump jangan simpan. Tak sakit lg bahaya. Sebab cancer itu TIDAK SAKIT.





jangan segan jumpa doktor.





Cegah @ rawat sebelum terlambat.




korg bayang masa aku duk kat klinik,dalam masaa sejam 5 org masuk sebab breast tumour





tu je. Pesanan kedua, cegahlah dari terkena hemorrhoid atau buasir. Hemorrhoid banding sangat dahsyat bagi aku. Main tembak2 je





pesanan ketiga.

Jamgan nak meneran masa buang air kecil o besar or batuk2=


Takut kena hernia





tu je kot. Sbb tu yg common kt wad sini



bye! Doakan kitorang lulus exam..dorg kate clinical year ni luck




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...