Saturday, June 6, 2015

second professional exam, fpsk, usim

salam.



tak tau lah ada orang bacha ke tak kann


i pun malas nak blogwalking



just want to tell ya we've passed our second professional exam !!!!
alhamdulillah!
gen 8 / 8th generation, faculty of medicine and health science, usim


 inshaAllah we will proceed to year 4 next semester, as a clinical student. 

oh ye for your information, 



ada 5 subjek utk year 3. tuk medik usim lah. medik lain aku tak tau pulak sama je gamaknya



microbiology

pathology
pharmacology

parasitology
Image result for taenia solium

community health
Image result for spss

and subjek lain macam hafazan, basic clinical skill, dengan apa tah satu lagi tu tak ingat



banyak tapi best sangat! cuma tulah masalah nye. banyak. memang macam nak mampus baca time study week. baca stret 24 jam kang gile pulak. lebih tido dari baca T_T


tp alhamdulillah dah lulus dah. selamat dah. 





aku tak kisah takde orang baca sebab kepemalasan aku jugak nak jengah blog orang, dan aku jugak tak kisah sebab aku tau aku tak femes pon hahha





but i have a big dream . i want to share every single thing about my clinical life kat blog ni. omg ada masakah ada internet kah??? kahkahkah eh salah huhuhuhuhu




tengoklah. ada rezeki ada lah.



biar blog ini menjadi diari







sekian.


aku yang mana?? yang mata juling tu 



medik usim




medik usim



fpsk usim



fpsk usim


fpsk usim


fpsk usim



usim pandan


usim pandan



usim pandan




jangan tanya kenapa dok type benda ni okay. ada muslihat tersendiri