Monday, May 30, 2011

I`m bz lorr...i gonna continue my study in usim diz june..!!!!

(budak kecik suke bajet comel..nape ek? aku dulu x mcm tu ponn..:P)

olaaa

diz cute kid ni my little sis...aina

saje je masukkan pic dye...kasi glamour sket..

okay, aku bz skang ni..nak medical check up , isik borang, beli barang, jalan2 , klua sane klua sini ngan family..jadi mybe ni last time i post..after diz donno when i can spend time to post new entry and to blogjumping T_T

biaselahh smbung blaja ye tak..doakan la aku ek..aku blaja course tahmidi perubatan 

k..korg yg nk folloe folloe lah,  i`ll track urs later..

andd 

dont 4get to shout..

k..

dis is me...not as cute as my LITTLE sis..T_T


babai..assalamualaikum..:)



Friday, May 27, 2011

SUTERA BIDADARI N MISI 10A TERBAEKKKKKKK..!

ni entry spesel untuk mereka yg meminati novelis RAMLEE AWANG MURSHID -novelis thriller no1 di malaysia..

n peminat pekomik NAZRY N AFIQ.. iaitu pekomik pertama yg mencipta komik motivasi yg mendapat smbutan yg hangat - misi 8a..

haaa  aku ni die hard fans mereka...^^

novel terrrrbaru encik RAM ialah SUTERA BIDADARI..

sambungan kepada 1-bagaikan puteri
2- cinta sang ratu
3-hijab sang pencinta
4-cinta sufi
5-sutera bidadari lah..



citenye pelik sikit..beselah..imaginasi en RAM ni sangat tinggi..:) tp yg hairan n mgkagumkan, bile bace tak rase kena tipu ponn..! mcm betul2 pula..ni kerana beliau mggunakn teknik 'make-believe'

cite ni ad 2 dunia, 1-tahun 1511, 2- alaf 21

ad sejarah2 sikit...alfonso ad, hang tuah, puteri gunung ledang.herony laksamana sunan..tp bg yg x penah terniat nk bce, just trust me, cite ni x mgarut...! logik r bile bc..cume ade part pasal naga tu aku x berkenan...

yg spesel gak...kalau korg tak bce yg mane2 n tetibe nk bce sutera bidadari, no hal..kau mesti phm punyerr :)))))
aku dah adaa!..along beli kat international book fair..aku x dpt pegi..T_T
nasib bek along mintak kn sign RAM..tengok, dye tulis name aku tu...azira ..! azira tau..! tenkiu lah along kerana menyamar sebagai azira  ;))))



tp gamba ni tak bleh blah ..jeles...T_T


n ni pun spesel gakk...trimas along kerna membelikan baju sb..! muahhhmuahhh..

nama gambar ni ialah...fenomena dr rozmey bersama baju sutera bidadariiii...owyeah...sbb tu syum kena tunjuk gigi smbil thumbs up

lastly sebelum kite cite misi 10a, ni adalah mushaf yg sunan tulis kpd isteriny yg terkorban, ratna sang ratu (dlm novel kedua)

cinta sang ratu,
laksana langit mencengkam purnama,
ibarat mutiara di lautan biru,
saujana mata memandang,
seluas langit terbentang,
tatkala cinta berbisik,
suaranya memuji Tuhan,
apabila rindu terusik,
Rasulnya menjadi pilihan,
sampai masa cinta jadi taruhan,
sang ratu jadi impian

ok..masuk misi 10a..!!


gempak siot..

komik motivasi dimana ia smbungan untuk


misi 8a ntuk pmr..tp aku bce time nk spm :) Alhamdulillah ianya memang membantu..

misi 10a ntuk spm..

yg menariknya, komik ni klaka .! msi 10a memg lawak gile aku ckp..terbahak2 gelak lgi2 part mat salleh ajar english

misi 8a n 10a ad keistimewaannya sendiri..iaitu kedua2nya ada part sedih...T_T..beselah..n misi 10a pulak ade part yg tak bleh blah...mcl bace CONAN..! lwk..siap sebut alibi masing2..SMART.!
CREDIT TO ABG NAZRY(yg baru kahwin,aku x pegi jauhh..sdeh gak..org da jemput kan..) n adiknya AFIQ ..taun ni spm, doakan la dye stret a..berpadanan dgn komik motivasi yg dye buat :)

tu je la..nak tau lebih lanjut..clik..:


sekian...

Monday, May 23, 2011

Cikgu...i luv u dunia akhirat..

 maybe agak terlambat untuk aku post mende ni...tp aku tak kire...nak post jugakk..

yg baju biru ni, cikgu fizik kesayangan aku...yg nyorok bajet kiut  belakang dye, aku time form 5..

her name is Nawiah bt Rosdi

ajar fizik...asalnya seorang engineer..

dye sangat gigih time aku nak spm taun lepas..kitorang ade klas fizik hampir setiap petang..kul 5-6.30...dye baik, penyayang..aku penah lambat masuk kelas, time pnp..(dah byk kali) tp sekali tu pintu lab di kunci beb...cuak...cikgu nak marah ke? cikgu tak pernah marah...ckgu bukak pintu, aku igt dye nak marah...tp tak...dye cubit tp geli...tergelak2 aku..pastu aku sedar lah cikgu ni tak suke marah..:)

dah nk spm, ckgu ni selalu x dtg..sbb x sihat...time dye ajar kelas aku pun dye batuk2...bile dye dtg pun, muke dye pucat je...jalan slow..aku pernah terserempak ngan dye kat tangga..tingkat 2, dye mengah gile..pelik aku masa tu..ajar pun slow je suare..smpai dye suruh kitorg yg nk tye ni kerumun keliling dye untuk dengar explaination..

lepas tu ckgu dah x dtg lagi...ckgu duk hospital..kwn2 aku ad yg pernah lawat dye..dye x bley ckp, tp dye nk ckp juga :) bg semangat...kitorg nk spm dah time tu..

aku tak igt bile tp kitorg (satu skula) digemparkan dgn berita yg cikgu rupenye menghidap barah paru2 tahap 4..sedihnye dengar...barah 4...tau lah..

kitorg exam tanpa dye..tp kitorg try the best...aku pun fizik kalau ikut format soalan aku tak pernah dapat cecah a- pun..trial pun b..tp Alhamdulillah spm aku dapat a..

then after aku balik plkn, (tak silap aku lah...dah lupe) kitorang digemparkan lagi dgn news..yg cikgu nawiah telah kembali ke rahmatullah....terkilan gak...tp aku sempat hntar msg ckp thanks kt dye..x taulah dye bace ke x tp at least aku sempat ckp terima kasih sbb dah ajar fizik ..

ni aku copy dr blog sekolah aku..bacelah..

Allhamdulliah...jenazah arwah tlh disegerakan penyempurnaanye sebelum masuknye wkt zohor...Arwah tlh meninggalkan kite semua ditempat rehat yg aman bagiknye...Sesungguhnya kesakitan yg tidak terperi yg ditanggung leh arwah yg bersandarkan kesabaran n ketaatannye kpd maha pencipta akan mendapat ganjaran pahala yg tidak terlintas lehnye...

Arwah tlh meninggalkan suami yg tercinta bersama2 tiga org zuriat yg masih kanak2 lagi...yg sulong bru darjah 6 n akan mengambil UPSR tahun nie...yg kedua 10 tahun sementara sibongsu yg masih blum puas menikmati pelukan kasih sayang ibu tercinta bru berusia 7 tahun...masih belom mengerti istilah kepergian sang bonda ke alam bazarkh...Kita doakan agar Allah sentiasa menjaga n merahmati anak2 arwah seperti mana hajat impian murni arwah hendaknye...Dikurniakan anak2 yg soleh n solehah...


Detik2 terakhir arwah

Sy dimaklumkan leh suami Allahyarhamah...sejam sebelum arwah meninggalkan dunia yg fana nie...awrah sempat mengambil wuduk n solat jamaq takhir...maghrib n isyak...30 minit sebelum hembusan nafasnye yg terakhir...sempat lagi arwah mengucap khalimah shahadah lebih 20 kali dimana laungannye bergema di level bilik sakit beliau ditempatkan...sepenuh tenaga khalimah suci nie dilafazkan sebagai benteng terakhir beliau menahan kesakitan yg tidak terperi rasenye...Suami arwah sempat membaca surah yassin utk beliau ttp beliau menolak ngan lembut sbb arwah mahu berjuang utk hidup n pulih drpd kesakitan...khalimah2 Allah sentiasa basah dilidah n dibibir arwah...Dlm keadaan yg agak lemah setelah diberi ubat menahan sakit...arwah tlh meninggalkan kite sume...penuh senyuman yg terindah n cahaya keimanan yg gemilang terpancar diwajah arwah...



Student SPM2010 merupakan anak didik yg terakhir arwah dlm bidang ilmu fizik..arwah tlh mengajar ting 5 Ittihad, Itqaan n nasyaat...dlm keadaan diri yg tidak tertanggung kesakitan, arwah sempat lagi merindui kerjaya tercintanye sebagai seorg guru...kasih sayang arwah terhadap SMSSI n putera-puterinye tidak leh dipertikaikan same skali...Sehari selepas kuar result SPM2010...arwah masih lagi sempat berpesan agar kecemerlangan Fizik SMSSI perlu dipertingkatkan...n diteruskan sehingga kepuncak kejayaan ...Atas usaha n sifat lemah lembut keibuan arwah...subjek fizik disekolah kite tlh mendpt ranking kedua terbaek dinegeri Johor n ranking ke 7 drd 57 buah sekolah SBP...

itulah serba sikit yg boleh dikongsi...5 ittihad tu kelas aku..kelas ittihad kelas first..

ambillah iktibar dr cerita ini..

doakn arwah tenang setenang tenangnya di sana...

alfatihah..

sebenarnye aku tengah sebak ni...sedih giler..

untuk menghilangkan kesedihan...i show u all my classmates :

ni aku form 5..
aku yg pakai tudung itam..yg depan..
kelas aku yg dapat straight 11 as spm ade 7 org perempuan, sorg lelaki-baju pink
nearmiss i meant stret as but had 1 b , ade 5 gurl  kalau x silap la.., n 2 laki -baju itam ngan merah
yg lain ok , dlm 9a, 8a, 7a..6a,5a...semua ok..alhamdulillah :)

aku penolong + bendahari..bunyik cam gile kuase kan..nk wat cane,90% dr klasmet aku ni ialah pengawas!!!

nametag ikut kaler rumah sukan..

merah- ingenierie
biru-infomatique
kuning-education
hijau-medicine
dorm spesel
nombor pulak ikut dorm...dah tak payah explen k


aku cam bese..tudung itam..tak ikut tema..! aku x tau la kena pakai tudung puteh,,,aku baru balik ber'cuti' selama seminggu kt sains johor...

p/s : ni gambar time prep malam...


sedut-mahfuz-fahmi-ninja-luqman-wahab-kucai 
perempuan punye takde plak dlm pendrive aku..:(

lastly........sang skema..yg tengah study bio kononnye


cikgu nawiah, hope you 'sleep' well there  ... saya akan cuba gunakan ilmu yg ckgu bg wpun sy memang tak terer fizik..

thanks a lot..~

alfatihah again n again n again



Sunday, May 22, 2011

TANAH RUNTUH DI RUMAH ANAK YATIM ALTAKWA,HULU LANGAT - 21 MAY

diz time let me talk about a serious sad topic 

terkejut kan dengar berita ni kt tv...sedih pun ade..sebab mangsenye budak budak..anak yatim pula tu..:(
aku rase sedih juga la..biasenye aku tak la amik berat sangat pasal mEnda2 camni..(amik berat tp sikit sikit sajaa)

time tengok af9 minggu ke 7 (nera kicked out..!!) mule2 lg aznil dah gtaw...die ckp duit afundi akan dihantar sebagai sumbangan..

sebenarnye aku tak reti nak post mende2 serius ni..jadi bg gambar je lah...yg di amek di intenet lah of chos..mane ade transport nk pegi sane capture sendiri...
subhanallahh

innalillahiwainnailaihiraji'un..

kite yg hidup agi ni..sedekahkan la alfatihah untuk diorang..

mulia diorang ni..anak yatim..

ALFATIHAH

 kita doa lah ramai yg bg sumbangan untuk bantu ..yg kaye2 yg jutawan ke..atau kite yg sederhana ni..bg sikit tp kalo ikhlas...insha Allah bosarr pahala uu...
 kita doa doa lah lepas ni dah takde dah tanah runtuh ke ape2 bencane alam yg belaku kt malaysia ni, tak kire lah kat umah anak yatim ke, umah kite ke, umah org tua2 ke,sekolah, masjid, office, kfc, dan sebagainya...

amiiiiiin..:)


Saturday, May 21, 2011

why i chose usim than egypt..?

okayy..first of all let me tell u olz , i've got scholarship from jpa,to continue my study at MESIR..in medical course
(p/s..pedulik kan bi aku yg truk ni..! hahahaha saje je ngade2 nk speaking :P )
okayy..tp aku tak terima..eh lupe lak...sorry...but, i m not accept the scholarship..ive decided to continue my study at usim..islamic science university malaysia..kat nilai nu haa...
rmi support..tp rmi bantah..tp rmi lg yg support hehe!
jdi biar aku explen dulu, nape aq applied medical middle east..
  • aku nak elakkan dapat indon , india ,..sbb natural disasters n not so peace there..safety lah senang citer..
  • to get jpa sch, i must to fight with chinese n indian students..so i thought that they'll never choose medic middle east..kan kena ckp arab kt sane...lagipun aku dah tanya kwn plkn aku,jason,dak cina..dye kate chinese most probably choose india...
  • masa tu mesir tak aman kan..n dalam syarat kemasukan dye tulis negara ntuk medik timur tengah ialah jordan sahaje..xde mesir ponn.. x caye ?       2) Perubatan Timur Tengah
    Negara :
    Jordan
    3) Pergigian
    Negara :
    Australia, India, Ireland, United Kingdom
    4) Pergigian Timur Tengah
    Negara :

                                                  Jordan                                                               
        iklan..
  aku minat kay af9..!!! ohsem..walaupun dia da out minggu 6, tp aku tetap sokong dye..! ^^..
     darling darling stands by me...ooooo stands by me..
  okay..tamat skang kite cecite cecite cecite reasons aku pulak..
  • safety babe..
  • family aku tak galakkan..atuk aku, abdul majid (bajet korang kenal la..haha) pun tak galakkan..
  • aku tak yakin dgn kemampuan aku..3 bulan foundation nk cover arab english n pape lagi memg aku tak boleh kut..okeylah aku mengalah..korang nk ckp aku pepe pun ckp la..tp tiap org tau ape yg terbaek ntuk diri dye..mcm aku, aku tak bleh terima tekanan yg melampau..study usim pun tertekan punye tp tekanan kt ovc lebih aku rasa..aku bocorkn rahsia aku time kt skula...lebih kurg hari2 ade kelas tmbhn..dlm kul5...bio, fzk.. aku pena tak pegi..sbb aku tensen ngan kelas tu..pukul 4.30 ptg abis prep, pastu rush nk solat asar, mandi, siap, kul 5 kelas..aku meti beb..kawan2 aku memg bleh tp ak x bley sbb aku x suke..bese petang aku rileks kan bdn..mlm kang kena prep lg...jadi aku memg terpksa ponteng klas..bukn sengaja..tp TERPAKSA..paham tak citer ni?hehe ske hati la..
  • kt fb, kak ami,x senior, skang study medik mesir ckp usim oun bagus..
  • zawir, x senior, study medik kt indon pun x kisah aku nk study local..
  • org kate usim bagus dr segi praktikal..dokt msia lebih percaya doktor study local
  • rmi sgt org kate kalo study ovc dpt pglmn..x pelah..pglmn tu len kali aq cariik :)
thanks k kpd yg memberi idea2..yg maki aku pun thanks..yela..org tu frust, dye nk sgt pegi, tp x dpt..aq yg dpt ni burn gitu je...x pelah..kwn2 yg nk pegi tu, good luck k! luv uolz..:) korang tabah..x cam aku...korang the great..aku hrp aku the great gak akan datang..amiin

usim
kesimpulannya...
aku memang menyesal tak pilih mesir... aku jeles tengok kwn2 aku study ovc..
tapi..
aku tau dgn ketidak yakinan aku ni n tak cukup support ntuk pg ovc, aku tau kalau aku DEGIL gak nak pegi, sape tau mungkin tahap MENYESAL aku ni lagi besar akan datang?
sebab aku tinggal kat mesir bukan seminggu dua, tapi ber TAON.. kalau tak tahan tak bleh patah balik...duit takde nak balik..nak balik pun malu..:)
 jadi aku study usim je :D..doakan aku guys.. nurulazira binti zainalabidin will 
be a great doctor in the future
and also my frens too... n also u...who is reading this entry..we will be a great person n useful to our family,teachers,frens,people,religion,state,country,world n milky way...hahahaha  
percaya pada diri dengan harapan dan keyakinaaaann..hahaha 
                 

hepi besday along...!!!!!!!!!!!!!

hepi besday alooonggggggggg
21 may 2011
(tarikh keramat..hehe..kak husna(pts) n abg nazry(misi 8a . misi10a) kawen ari ni..<3)

yang ke 20..doploh tau...! dah tue..
dah tak sweeeeet_teen lagi...dah adult..haha
hahahahaha
may God bless u always
rajen2 lah belanja agh ni ha..
rajen2 lah study kat ipba ( institute perguruan bahase antarabgsa) sane...
ni blog dye...




Thursday, May 19, 2011

tahniah kawan2..:)

    ni kawan 2 skulah aku yg dapat tajaan biasiswa...
    JPA
    PILN 
  1. Arina Hairin - JORDAN UNIVERSITY OF SCIENCE AND TECHNOLOGY - medic
  2. Ahmad Zahari Abdul Raub - UNIVERSITI KAHERAH MESIR - medic
  3. nurul farhana binti jumari - USA - engineering
  4. shaq - KOREA - engine
  5. mohamad aiman bin rahmat-FRANCE-engine
  6. nurhasliza binti zolkefli-UNIVERSITI KAHERAH MESIR..medic..
  7. Fahriah Adibah-farmasi-twin programme
  8. shafiz zainal abidin-JEPUN-engine...
  9. Asyraf Samsudin - AMERIKA - engineering
  10. Muhammad Hafizuddin bin Sarji-JEPUN.4 thun...hmmmm
  11. nurul azira zainal abidin - MESIR(medic)
  12. amalina azman- JORDAN (medic)
   PIDN
  1. Faezy Ab Hadi - Dalam Negara(UM)
  2. Nursyuhada Jamaludin - Dalam Negara(UPM)
  3. Nur Masitoh Islamiah - Dalam Negara(UTM)
  4. Sarah asyikin bt.rahim- Dalam negara(UIAM)
  5. Izzat Hamir - Dalam Negara(UiTM)
  6. Piee - Dalam Negara(UiTM)
  7. Salmah - Dalam Negara(UiTM)
  8. Fahim Nazaini - UiTM
  9. Razee Syazwan - Dalam Negara (UitM)
  10. Aliah Mustafa- Dalam negara  (USIM)
  11. Izyan Hanis - Dalam Negara (UM)
  12. Nurul Nabilah - Dalam Negara(UiTM)
  13. suhaili saim... UM dlm ngre... :)
  14. Muhammad Zar- Dalam Negara (UM)
  15. Majidah-dlam ngara(UM)
  16. izzudin hasanudin(UM)-dalam negara
  17. wahupp(uitm)

     MARA
     PILN
  1.   Shofian Saiful-  Germany(tadika)-engineering
  2.   Hafiz Sabarudin aka sedoot-Germany-engineering
  3.   Nurul Fatin Hanani bte Mohd.Hajis-KM seremban-TESL.
  4.   GENGSTER MELAKA aka CHRISTIANO RONALDO - IB (KM BANTING) - PAWANG
  5.   siti zulaika osman-FRANCE-engineering
  6.   dinkos comel gila -FRANCE- engineering
  7.  ezo bdk radikal - germany- engineering
  8. ahmad kushairi-IB (KM BANTING)
  9. Nabila Aisyah Zawawi-JORDAN-syariah(ekonomi&perbankan)
   PIDN
  1.  Hamdan - UTP - engineering 



BIASISWA NASIONAL
1. nuur mursyiidah - UK (medic)

UTP
  1. MOHAMAD AZRI BIN JOHAN - Biasiswa FAMA (Father,Mather)

FELDA

  1.  

MAS
  1. Azmeer - aeronautik


LAIN-LAIN (SILA NYATAKAN BIASISWA APA)

1.Abdul Rahman bin Salehan-UITM(MOFA-long lasting scholarship)
2.Ahmad Akhyar bin Rozaini-UITM(MOFA-long lasting scolarship)

congratz ek...ntuk pgetahuan visitor..aku tak pegi mesir..aku study usim..perubatan gak:))
reason nye? i'll post later...

semua kwn2 aku pergi :)..kcuali liza, masalah kesihatan..dye nk sgt pgi..:)

pepepun doakan yg terbaeeekk la ntuk aku n kwn2 aku n sesape g nk smbung blaja kt memane pun..:DD

ntuk member2 di atas, tanak sombong2 ye da blaja ovc..hehe..ne tau jumpe aku nanti da besar ckp bhse german ke france ke aran ke..hampeh aku tak paham..

k..all is well..daaaa

Monday, May 16, 2011

family..:)

(malunye..ari tu kan ive posted bout my artwork right..haha yg huduh tu,..ni latest nih dibantu adik kecik..yg belakang tu belon yg mls nk kaler ye..n plis never ever zoooom haha..korg akan menyedari ianya amat hodddoh.!)

family...


do you know that the word family is stand 4 what? tau sebut je..

ape2 pun kite wat..
(plkn..? ade post tentangnya di feb n march..:)
 dah berjaya ke..kaya ke..
(time MAK)
ingat2 laa family anda..bersyukurlah kerana anda memiliki mereka..:)
ceriakan hari anda dgn family..jgn utamakn boypren or gelpren tahu..!

sebabnya..

adakah kamu sedar,sekiranya kamu mati hari ni,tempat kau kerja akan di ganti ngan orang lain,kawan2 kau carik kwn lain,tp bgi keluarga kau,kau hilang forever..yelah,kalau family kau ada 7 org,hilang sorg tinggal 6..wpun ada penambahan,tp ttp x sama ngan kau..jadi kau terpenting ntuk keluarga kau...

lebih kureng gitu lah ayat pening dari buku yg aq jumpe kt umah...paham2 je lah mksud tersiratnya..huhu..belit belit..!

lastly..family is stand for father and mother i love you..:) muuuuahhh..! (ciplak jugaa..)

sekian..trimas.. 

10 amalan terbalekk masa kini...! bukan terbaekk wok..tapi terbalekk!!

i found diz in my diary muslimah 2011..(my x-dormmate gave it to me last year bcause she luv me..)
i hope u all terguris lah bile bace sebab aq terguris dok..tak byk lah kena mgena ngan aq tp ade lah gak..
one more important thing is dont get angry to me k after reading...ayat2 ni sume dari buku..aku ejas sket2 je..hehe
are you ready enough to read? jengjengjeng..

1- amalan kenduri arwah beberapa malam yg dilakukan oleh keluarga si mati telah TREBAILK dari apa yg di anjurkan Rasul kita..rasul anjurkan jiran yang MASAK makanan ntuk RINGAN KN BEBAN N KESEDIHAN kluarga si mati ..tapi skang terbalek suda..kluarga si mati pulak yg kena masak..x takut ke yg dtg makan tu kalau2 mereka termakan harta anak yatim yg di tinggalkan si mati..?
gitulah...tebrilak..!
2-kalau kau datang umah org KAHWIN an..salam ngan tuan umah tu..MALU beb x hulur dwet..!!! singget jadik ah..(letak dlm sampul dwet raye..)tapi lau datg melawat org mati..tak segan pulak kau x hulur..???keluarga si mati la yg patut di hulur...ntuk ringan kn beban kain kapan,batu nesan n sbginya...ni dtg bawak takziah saja..
tbalierk..!

3-kalu kluar rumah..pkai punya la lawa beb..kacak stylo gitu...nak cantek bukann? tapi kalau manghadap Allah x kira lah umah or masjid or surau pakai gitu2 je...x pakai baju lah apelah...Allah kan indah jadi please dress as well as u can b4 'meet' Him
tlerbaik sudaaa..!

4-kalau kau pegi umah org especeli boypren or gelpren, of chos lah korg malu ibarat kucing tersipu sipu kan ..yelah..makan sechoet je..padahal baanyak tuan umah hidang kat kau..sedap mcm mana pun mknn yg terhidang wpun tahap mee sedap jelas terasa puasnyaa pun tetap segan nk makan kan..haa! actually..it is better if we just eating the food...kalau bleh abeskan telan saja..! just to make them happy n tak membazir..ada paham..??
tetap tbilerak..

5- kalau solat sunat kat masjid rajin gile babeng tapi at umah malas nak mampos..ni contoh dak ostel la..kat surau tu rajen giler dye solat sunat..kt umah ade die buat?
sbnrnye ni nak cecite cecite cecite ni..sebaik baiknye solat sunat tu di buat di umah sprti yg di anjurkn nabi kita ntuk mengelakkan rasa riaks..
terbalekkk wok..!

sekian..ni baru 5..ade lagi 5..tunggu part2 keyh..! daaaa

renung tenung menung kan dan selamat beramal....    

Monday, May 2, 2011

10 minutes to bloggin...:)

actually i dont know what to post..haha

tengah duduk tetibe tringat cite katun dulu2..:)

1-sailormoon..:) igt x?yg pompuan ramai2 tu lahh..

2-dragon ball...i really2 luv dis cartoon..:) 5 years watchin...if i miss to watch,i really frust..haha

3-grander musashi..pancing2...aq ske..:)

4-mirmo zibang...so cute~

5-beyblade...

6-crush gear turbo..best gak nihh...:)

7-popeye...hahah

8-detective conan..!! sampai skang layan tau...^^ lame dah citer ni..conan 2 x besar2..haha

9-ninja boy..ni dari ak tadika rasenye..pastu xde..pastu skang ada balik..

haha..dats all...i hope u olz pena tengok...hhaahhhaa

sekian..dadaaaaa



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...