Sunday, August 28, 2011

saya tak suka blogger letak hidden shoutmix box

wah bunyik mcm nk timbulkan rusuhan!

tp btul serius..saya tak suka..nk marah marah la..
BUT 
sebelum marah bace dulu THE REASONS :

1-LAMBAT NAK KELUAR...DAH TEKAN TARIK KELUAR PUN TAK SIAP LOADING LAGI...KADANG DAH BACE ENTRY 2-3 KALI DAH TAK KELUARKELUAR GAK

2-SAYA SELALU ONLINE PAKAI FON...N HIDDEN SHOUTMIX BOX MEMANG TAK BLEH KELUAR LANGSUNG..!

3-TAK BEST LA...BETULL....MENYUSAHKAN..

Saturday, August 27, 2011

jum tengok gambar..!!!

iftar or fast-breaking with classmate (tutor class..medic 4)
at perantau hill

the dishes is very delicious...hahha..we just paid rm15 per head..but they served us a lot of fooooood
nek 4 kete...

 after that , we went to masjid besi,putrajaya..
(jakun gile aku masuk masjid takde aircond n kipas )
(masih berjakun)
then, we went to alamanda....men bowling sat naaa...first time i play bowling and....i won the game.....haha serius tk tipu
(aku tengok org pro pun men masuk longkang..jdi kalau aku pun masuk longkang takpelah kan...)
next : iftar with schoolmate (sms sultan iskandar,mersing)
at mama chop and papa grill....actually we want to go to pizza hut but it was fully book..! ;'(
aliah afaaf saya
luqman kucai
then..: iftar with nc / naib canselor....at  kknc  (our campus)

time physic's lab---
 benci..eksperimen remeh temeh tapi report menyirapkan....


time lecture physic
tetibe mr arho tgur....dye nmpk pulak kitorg tgah amek gmbar...malu je

alawatul ala zalik :
 i went to nilai 3 with my housemate.. 

8 persons in the car (nissan sentra ) 3 infront....errr nasib bek takde polis weyy


kemisssssss

best ke pakai tudung cm ni???????????????? tell me tell me...

entry ni tak bermaksud ape ape k....saya tak mention org...model yg saya guna pun u ollz tak kenalllllll...

nk tye je, best ke pakai tudung mcm ni?

1-kalau cm ni nk wat pe ek? tutup rambut n leher je ek???


2-ni plak...nk kate pakai tudung ke tak ek? lagi bes dye sket jambul tu


3- ni plak?? nk tunjuk rambut panjang ke?? (yg beli kt kedai lahhh)


4- and the last....ni ape? fashionista kah???


lawa tak model model nya..!!!!!  sya pki pun tak perfect tp sye saje lah nk tye..'best' sangat ke pakai cmni?

Friday, August 26, 2011

jom nyanyi after love - ft island pulak.....^^

nae sarangira saenggakhaetgo
nae jeonburago saenggakhaetgo
nae majimagi dwil sarang keuge neorago miduseo
neo hanamanul wihae uhtgo
neo hanamanul wihae salgo
keuge haengbokilggeorago ni sarangul medeotnunde

**
modu da geojitmaliya da geojitmaliya
neoui sarangul da geojitmaliya
eetorok apeuge haeseo
nal sulpeuge haeseo ulrego gan sarangijanha

namanul saranghandago nal jikyeojundago
neoui sarangun da geojitmaliya
nae maum da gajyeogago sarangdo gajyeogago

ddeonanun gei sarangijanha
han saramege sarangdatgo
han saramege sarangjugo
keu sarami neoilggeora babocheorom midununde

** repeat**

sarangiranun malun geojitmal
sarangul handan maldo geojitmal
yeongwoniranun maldo geojitmal
dolraondanun yaksokmanul naege namgin chae
keudaenun eodiro (jakkuman meoleojijanha)
keudaenun eodiro meoleojigo meoleojyeodo
nanun neo hanamanul saranghae

neo dashi dolaoolkkabwa naegero ulggabwa
nanun sarangul dashi mothajanha
eetorok apeuge haedo nal sulpeuge haedo
neo hanaman gidarijanha
http://zirathegreat.blogspot.com
modu da geojitmaliya da geojitmaliya
uhri ibyeolun da geotjimaliya
niga nae saranginikka nae jeonbuinikka
neo hanaman gidarijanha

tengoktengoktengok !!!

Saturday, August 20, 2011

senarai barang2 yg ade dlm handbag saya setiap hari...u ollz bley challenge ??

haa...u ollz read first...
 
1-bedak compact ofcourse!!
2-lip ice..(duk dlm air cond annn)
3-garnier untuk bwh mata
4-perfume
5-lotion tgn n badaaaannn
6-cermin
7-deodo#%&t (teka sndiri)
8-payung  (sediakan opayung sblum hujannn)
9- telekong
10-ma'thurat
11-buku learn english in 2 weeks...hahaha
12-a pen
13-ubat selsema HURIXS
14-panadol
15-tisu (aku selalu selsema)
16-pengelap spek
17-gam gajah..(in case kasut putus...)
18-yoko yoko...(untuk lenguh2
19-hand sock
20-eyemo..(ngantuk kt kuliah)
 
tu je saya rasa..hehe tercabar tak? kalau tercabar share la ape yg u ollz letak tp saya tak letakk............

Friday, August 12, 2011

"akhirnya aku dah graduate...."

hah tak plek ke ?

umok baru lape belah doh graduek..(cmpuran bahase..mklumlah duk usim,,org penang,kedah,kelate n ganu berlmbok lambok..)

actually, ayat ni ntuk form 5 dulu...

tengok gambar2 ni...rase tak sabo2 nak gradute kat u plak...walaupun degree pun tak cecah lagi..walaupun tak tau lagi kat degree bjayekah aku jadik doktor...tp ni dah bley jadik pmbaka' semangat naaa

eden yang tepi ni hahhhh

yang baju pinkkkkkkkk


(mase ni aku tak reti lagi amek gamba posing2)

tengok ar...mcm best je graduate..ni baru graduate sekolah..graduate tadika dulu pun eksited...apatah lagi graduate u..justeru itu kawan kawan (ayat lecturer fizik..haha) doakan lah kejayaan saya n kawan2..


repost: senarai novel ramlee awang murshid

lagi 2 minggu nk final exam..






btul2 26 april tu, abes exam + birthday nae sarang








soak tkde mse nk create new entry






jdi bcelah entry dahulu kala k






hah..! jgn trkejut..! sy nak buang tebiat lagi..!!!


mcm besa..post pasal novel ramlee awang murshid lagii...


cerita 5 serangkai......


1-

2-

3-

4-

5-
(ada smbungan lagii rasenye..^^ )


cerita 3 serangkai..!


1-


2-

3-


cerita cinta yakuuzaaaa...!





cerita makhluk asing...





cerita hantu...





cerita cinta yg sweet n sedih gile



cerita kucing...haha takde lahh





cerita pembunuh upahan (sharp shooter) yg jatuh cinta dgn mangsanya...aku paling suke yg ni..!





cerita menakutkan...



cerita aku darah anak malaysia...novel ptriotik nii..


  

cerita pelik...org kate ni paling tak bes..





yg penting novel2 dye kebanyakan nye akan ade org mati kena bunuh , ade org bertaubat , n ade cinta wpun secoit..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...