Saturday, August 27, 2011

best ke pakai tudung cm ni???????????????? tell me tell me...

entry ni tak bermaksud ape ape k....saya tak mention org...model yg saya guna pun u ollz tak kenalllllll...

nk tye je, best ke pakai tudung mcm ni?

1-kalau cm ni nk wat pe ek? tutup rambut n leher je ek???


2-ni plak...nk kate pakai tudung ke tak ek? lagi bes dye sket jambul tu


3- ni plak?? nk tunjuk rambut panjang ke?? (yg beli kt kedai lahhh)


4- and the last....ni ape? fashionista kah???


lawa tak model model nya..!!!!!  sya pki pun tak perfect tp sye saje lah nk tye..'best' sangat ke pakai cmni?

No comments:

Post a Comment

nak tiru gak ah. sape first komen dy tak matang :P