Friday, December 28, 2012

Thursday, December 27, 2012

alberger albakrun . (burger bakar)

burger bakar abang burn





hah. pernah dengar tapi pernah makan ke tak?




burger bakar abang burn


ya. aku mmg nak show off :P  takde lah. aku saja nak cerita. haritu aku makan albeeger albakrun nih





burger bakar abang burn

meh aku komen.  sedap. tapi untuk orang macam aku, beli yang single je lah.beli double jadi muak.






dan hari itu aku yang bijak dan kelaparan ini membeli yang double







jadi ianya muak dan tidak habis.







yang aku habiskan dan aku rasa nak tambah hanyalah sosej dan bacon. sedap gila. tp bagi sikit ja T_T 








sekian














burger bakar abang burn
















burger bakar abang burn









sebenarnya tidak tahu nak post apa. btw aku nak exam lg 2 minggu. doakan !!!!








tapi....

haha..




burger bakar abang burn

But it is much better than eating mcD right??????????





burger bakar abang burn

Thursday, December 13, 2012

buat peminat2 Ramlee Awang Murshid, Aku Bercerita nak kluaq !! taaaapi mahai dr bese. RM 25 u knowwwww yunho

entry ni di buat kerana keterujaan .....!!




pdhl sblum ni ada orang tu kata tanak hapdate dah





tapi alkisah study2 juga, tapi tergoda dgn streamyx rumahkuuuu T_T









slamat membeli








tapi aku agak yakin bahawa aku  tak beli. takde mase nak bace .. 









5-10 buku yg aku bawak, buku ram, buku conan sume tu aku bace kdg2 je. mmg hampeh sungguh tak sempat






bukannye rajen study pun tp mmg tk sempat percayalaaaaahhhhhhhhhh






k bye





doakan aku final exam!

Friday, December 7, 2012

(tetibe kelate) kawe maleh nok updek la.. kawe bz nok exang. mu tingge jah komen mu yah. abes exang kawe jejak mu blek

ya ya ya 




bakpe nye kecek kelate tetibe sek mu?





because 50% of my housemates are Kelantanese and 20% of the others are terengganunian (bahasa apakah?)







jumlah housemates 10 org, so 50% darab 10 = ___


n 20 % darab 10 = ___





ha ! ha! jgn pakai kalkulator!!!!!! bak kate prof ezz , "use ur mind not ur slipper." =_=







ya ya ya






aku nak exam. final exam  

(scary) 







amek 8 subjek kut. i forgot suddenly. meh kite kire sesame. anat, physio, biochem, arab, bi, ict, titas, hafazan... oh 10 subjek rupenye...







but the papers that involve in final exam are 5 only     anatomy physiology biochem hafazan and titas.tahukah apa itu titas?  ohh iya nya subjek yg tdak di kehendaki melainkan para peminat sejarah.  TAMADUN ISLAM & TAMADUN ASIA  ohhh!!!







lecturernya Dr Maliki, dari indon kok. suaranya perlahaaan bangat....... kalau tak tidur , makan puas2 jajan2 yg terjual kat blakang kelas oleh senior2 yg dok kumpui duit tuk g lawatan smbil belajaq merentasi laut  . (oversea)







i dont have enough time to update , so this MAYBE my last time to blog, update, blogjogging smbil bakar lemaks  ahah   n  commenting







please pray for me n my friends ya.... pleaaaaseeee







thanks <3 uuuuuuu terharuuuuuuuuuuuuuuuuu







(sebbek takdak exam bi n arab n ict. =_= kalo arab ktorg da wat 2 vdeo aritu. mmg mncabar otak. tp denga nye exam hafazan susah kot.   dy tye cm sebab nuzul kut, ayat yg ktrg kne hafal,  dr surah al buruj --- surah al asr,  TAPI   dlm bhse ARAB  and SUBJEKTIF  . aku ni arab tak pandai  T_T     ohhhhh







doakn yg terbaik.







babaiii








saya upload gambar byk2......  (kena kah type? )


ni kat umah Dr Aznan.. kenal tak? org yg duk area sini myb kenal - with housemates


that baby . knduri akikah tuk dia. memang grand. aku tk tau kalo dy kawen cane



ni  pun ngn housemates

ya two of them are kelantanese



doctors to be. amiinn


ni mase g melake.  made tourism video for arabic . speaking arab uols spnjg vdeo tu =_=  





tataaaa
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...