Thursday, December 27, 2012

alberger albakrun . (burger bakar)

burger bakar abang burn





hah. pernah dengar tapi pernah makan ke tak?




burger bakar abang burn


ya. aku mmg nak show off :P  takde lah. aku saja nak cerita. haritu aku makan albeeger albakrun nih





burger bakar abang burn

meh aku komen.  sedap. tapi untuk orang macam aku, beli yang single je lah.beli double jadi muak.






dan hari itu aku yang bijak dan kelaparan ini membeli yang double







jadi ianya muak dan tidak habis.







yang aku habiskan dan aku rasa nak tambah hanyalah sosej dan bacon. sedap gila. tp bagi sikit ja T_T 








sekian














burger bakar abang burn
















burger bakar abang burn









sebenarnya tidak tahu nak post apa. btw aku nak exam lg 2 minggu. doakan !!!!








tapi....

haha..




burger bakar abang burn

But it is much better than eat mcD right??????????





burger bakar abang burn

24 comments:

  1. Hahahaha...Terasa jakun ke?
    Hari tu mmg fik ada ajak akak pegi makan bege bakar abang burn tapi berakhir dengan makan bege besar yazid....Bapak besar...Hahahahah..

    ReplyDelete
  2. erkk..xdapat nak komen 1st..sume ni kakdah punya pasal..grrr

    ReplyDelete
    Replies
    1. H xpernah makan dua2 burger..neither burger bakar burn nor burger besar yazid..tapi kalau ramly burger tu pernah la..kehkehkeh

      Delete
    2. tolong jgn berebut nk komen.haha

      Delete
  3. Boikot mcd, sokong produk tempatan..all the best exam :)

    ReplyDelete
  4. yup..! sokong org kita la...
    da ade yg bakar wat pe nk mkn yg goreng2 tu lg...heee
    lum dpt rase lg burger bkar abg burn ni..huuu

    -ntha bile nk g merasa.. =<

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha~~ pergi la sekali pn jadik. bleh thn sdp :D. amek yg single tauuu

      Delete
  5. xpenah lagi makan burger tu... org cakap sedap.. :( mohon post ke sini 1.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. alololo duk jauh dr kl kaa?? sbb tu tk pna mkn ae??

      Delete
    2. duk kat ganu.. :( mmg xpenah mkn.. tgk burger tu sgt mnggiurkn lorh... hohoho..

      eh3, blog dh tkar Url eh? tbe2 ke gane?

      Delete
    3. haha.. sabo.. tggu dy maju sket bru dy bukak kt tganu haha. tah.td stuck. then dy ckp blog has been deleted. cmtu je. sebbek account leh masuk. n try tuka url. bru leh bukak..

      Delete
  6. tengok je dah menitik air liur ni..huhu
    tiap2 hari makan pun tak kisah.
    tapi pastu kena jogging r.

    ReplyDelete
  7. zira, suka gila gambar ade quote tu. hahahahaha.
    aku dapat makan yang sehingget tuh :D

    ReplyDelete
  8. tak pernah cuba lagi
    malam nih ingat nak pi beli la

    ReplyDelete
  9. Femesnya berger abang bakaq ni yek

    ReplyDelete

nak tiru gak ah. sape first komen dy tak matang :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...