Friday, August 24, 2012

pernoh dengo dok takde idea?

ya ya ya

sebelum anda melanjutkan pembacaan kalau ada orang nak baca saya nak khabaq entry hak ni pelik sket sobab den guno loghat campoq campoq. n den haghak takdo oghe maghoh den campoq campoq sobab nyo silo baco di atah tu,  ini blog nurulazira buke belog mung

ya ya ya style penang



kawe doh maleh nak updek. actually buke maleh , tapi kering idea. idea tadok

den boleh cakap sekarang 

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 

MAAF LUAR DALAM 

pah ni gua tak update dah.

tapi kawe ade niak nok updek pasaa USIM, ILMU KEDOKTORANG , CARE KAWE BELAJO, SUSOH SONANG DEN, BIASISWA, PAKWE LOL DAN BERBAGAA LAGI

for your information, i'm gonna continue my studies on this sept. 1 sept doh daftaa. bedebo nok masuk first year semester satu dalam bidang medicine n surgeri- usim ni dy letak dedue skali.ade medik ade surgeri. so meh kite doa hambo berjayo deh besamo2 kawan2 hambo. amin

n se lagi info, kawe hambo, kawe sekolah hambo maso hambo form 4 n form 5 di smssi, dy nok kaweng 26 ogos ni, n pihak se lagi 1 sept. satu d jb satu d bp. umuq bakal laki bini tersebut 19, sebayo hambo. doduo study kek beijing. so meh kite doa dorang bahagio deh. amin


kesimpulannya, makanya di harap anda semua terutama yang terapat dengan hambo, sudi loh membaco n menunggu n bok kato oghang putih, keep in tah (keep in touch)

ya ya ya

buak kak syida 


encik fakhrul haiyin yg juga bz nmpaknye

n adek badek 



poie la berkawan2 ngan org2 di atah haha


n mung sume kalo rajeng g la bukak entry lelame tuuu.. maklumlah hambo doh pasang LINK WITHIN kang membaziaqq kalo takdo oghe bukok

k bubbyezzz


11 comments:

  1. wihoo syoknye dah nak masok u., gudluck dear :D

    ReplyDelete
  2. wah. ada nama gua disituhh. haha. yala weh. sibuk makan.

    btw, goodluck. medik wooo. tahniah lah. :D Mat raya jugakk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oohhooo kau bz makan upenye slame ni fakhrul!! haha

      Delete
  3. Goodluck dear...Fighting! Hihi..
    Err, kalau on9 tu jangan lupa jenguk2 ye :)
    Dan selamat hari raya... :)

    ReplyDelete
  4. hehe. baik akak!!! slmt ari raye!!

    ReplyDelete
  5. erkk..kawe dop pahe sikit abuk...:p

    ReplyDelete
    Replies
    1. mu oyak bek bek mu pehe ke dop haha :P

      Delete
  6. Hamboi. Entry bahasa rojak ni. Berbelit otak nak pahamkan. Ahaha! Err malasnya nak prepare utk new sem. Err sem depan start buat thesis masalahnya. Tu yg malas. Hehe. Good luck Zira! Jangan malas2 taw :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. bek liya.. eleh tu bleh wish gud luck mksudnye paham le teww :P hehee

      Delete
  7. owh.. ok. semoga berjaya dalam sem seterusnya. hoho..

    ReplyDelete

nak tiru gak ah. sape first komen dy tak matang :P