Monday, September 3, 2012

omg.. ni subjek yg ktorg kena blaja tuk first year sem 1 medik usim. len dr org len hah

sy tga orentasi. kt usim nilai. khmis ni nek bus g usim pandan indah pulak n orentasi lg =_=








oh ya ketika anda mmbaca ni sbnrny sy bru blek dr ponteng orentasi. sggup jln kaki klua dr stadium n jln ke umah. bosan nk meninggal.





ni list tu budak ijazah sarjana muda perubatan dan surgeri di USIM. ehem usim u kerajaan okay not private. 
no 18 kat malaysia, n baru bukak. bayangla batch medik yg dah graduate baru satu







kami kena belajar 6 tahun. 6 tahun lg baru graduate insyaAllah. so sape yg dah kawen, member2 aku sume, mse ak graduate datanglah bawak anak. lol








okay here are the subjects :



1-anatomi 1 -of coslah kena kan.


2- biokimia 1 - aku tak tau apa haha!




3-  fisiologi 1- tau kut.. alaah yang tu lahh




4-  sains tingkah laku  - ni den dop pahe




5-  hafazan surah pilihan 1 - budak medik usim memang kena hafal surah setiap taun, tp bukanlah satu alquran. dy nak melahirkan doktor yang juga seorang hafiz dan hafizah. insyaAllah







6- ict







7- bahasa arab 1 - oh ni den lomah fuuuhhh








8- bahasa inggeris 1-  ni den ok sikit







9- tamadun islam dan tamadun dunia. -omg!!!!!  dengaq kata blajaq dlm bahasa ARAB. lol sangat 




total credit hours : 22







fuuh







btw yg lawaknya prof tu ckp, bilik mayat usim is the highest in the world.. tingkat 12 kut. tokyo pun tingkat 6. cre dorg nk bwk mayat tu nek atas dah mslh haha.. lif tak muat tuk membaringkan mayat, so di tegak dan di berdirikan mayat tersebut di dalam lif.







doakan sy berjaya dgn mha dan kwn2. amiin


7 comments:

  1. akak pun ada kena amik biochemistry, physiology, anatomy 1& 2 ;)
    Chaiyok2!! Goodluck :D

    ReplyDelete
  2. 22 credit hours?? ohh..yg 18 credit hrs ni pun nak pitam. haha.. ganbatte kudasai! hwaiting! ngee~ =D

    ReplyDelete
  3. oh.bab tegakkan mayat tu baca sambil gua jeling kiri kanan.

    fobia baq ang pasni nak naik lif sesorang.
    selamat tekun belajaq.

    ReplyDelete
  4. Omg serius ni serius? Omg omg . Apa yg tamadun dunia tu . Tolongla .not sejarah again . Tukar kos pi fpbu bleh? Hahaha

    ReplyDelete

nak tiru gak ah. sape first komen dy tak matang :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...