Tuesday, June 12, 2012

Segmen Tambah Follower dan Rakan Blogger

waaah !!! 
this is my first time joining blogger's segmen!
because before this i could'nt understood the instructions..haha

let's join this segmen!! especially for new bloggers
blogger ni bukan calang2 ni

 how to join? very simple instructions to follow !

  • Tempek badge ini dalam entri anda, dan link ke entri ini.
  • Tajuk entri anda: Segmen Tambah Follower dan Rakan Blogger
  • Berikan nama blog anda, link blog anda, bila mula berblogging, kenapa berblogging dan seterusnya siapa idola dan ikutan anda dalam dunia blog.
  • Siap je, terus berikan url entri anda itu di ruangan komen.
  • Andai sudi, jadilah follower blog ini.
  • Anda perlu berbuat demikian sebelum jam 5 petang, 13 Jun 2012.


  • Sumber Asal: Segmen | Tambah Follower dan Rakan Blogger | hasrulhassan.com™
    Under Creative Commons License: Attribution Non-Commercial


    so these are my answers  :

    1: nama blog  : ini blog nurulazira

    2: link blog : http://zirathegreat.blogspot.com

    3: start berblogging : december 2010 right after i finished my spm papers

    4: kenapa berblogging : sbb adik n akak berblogging, nak share smthing yg tk tershare dgn kengkawan, teringin nk ade blog n ehem.. tipulah tkde niat nk gain popularity but tu dulu lah. da berblogging tk rase pn. ade readers setia dah cukup!

    5: blogger idola n ikutan:  banyak..  si along , si kakak , kak husna adnan , kak ain salam etc

    ngaaa da settle. jap je pon alahai ^^

    17 comments:

    1. haha first time ni waniey !!

      ReplyDelete
    2. amboii azriii lame tk dtg blog aku ;P

      ReplyDelete
    3. Dari segmen yg sama, follow sini...
      http://iezaiezaieza.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-dan-rakan.html

      ReplyDelete
    4. time kasih izzati..
      eryza!! time kasih

      ReplyDelete
    5. hai... dari segmen yang sama...singgah dan follow di sini... sila sila kan lah ke blog sya

      http://azmengs.blogspot.com/

      ReplyDelete
    6. haha..time kasih ameng. td da sggh try follo tk leh haha

      ReplyDelete
    7. sy baru mula blogging smlm..layak x nk join..hehe

      ReplyDelete
    8. haha..faaaiz mmg bru start blogging haha ;P

      ReplyDelete
    9. Salam perkenalan..:)
      Done follow...
      Sudi2lah datang singgah & jenguk blog ummi ye..:)

      http://nukilanummiabi.blogspot.com/

      ReplyDelete
    10. cik lynn dari segmen yg sama :)

      jom jalan2 blog cik lynn plak...

      lynnlinda.blogspot.com

      ReplyDelete
    11. wah..bgus segmen ni dpt byk kwn bru haha

      ReplyDelete

    nak tiru gak ah. sape first komen dy tak matang :P

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...