Thursday, June 7, 2012

alhamdulillah.saya berjaya melangkah ke degree medik di pandan indah (usim no 2) setelah berjaya melepasi pointer yg telah ditetapkan sewaktu zaman muda-muda(asasi)

seperti yang uol tau, atau yang pernah baca, atau yg tak pernah baca,lalu saya sediakan link di sini,itupun kalau sudi membaca atau jika 


tidak sudi takpelah terus sahajalah datang lalu

tinggalkan jejak di cbox



and ini


and yg last ini


haha!! 

ade lagi maleh la

haa.. smlm punye semalam punye smlm tah hari apa tah yg pnting mggu ni taun ni,

RESULT SEM 2 TAMHIDI KELUAR!!

oooohooooooii aku gabra gile. ak trget 3.5 kebwh weh sebab ak mmg tk stdy math langsung!


kitorang kena amek 7 subjek, bi arab ict skill fizik bio mth kemis

aku terget a fzk n kemis je sbb soalan sng gile final haritu


ict skill tu, praktikal mmg agak senang, tp soalan bulat2 plak kantoi haritu!!memang susah.ade ke patut tanye    
nak tukar font klik mane lah hapelah.. which one is not created to bring anywhere easily
jwpn dye portable,all in one , laptop , tablet kot. aku tak tau portable n all in one tu ape, aku tibai all in one.mmg tu la jwpn dy. ni ha all in one:

sem 1aku dpt 3.88 .
bi a-, arab a, fizik a,bio a-,kemis a-, math a,tuh a

sem 2 kne dpt pointer 3.12 kot, sikit je..sbb nk lps medik ni overall pointer 3.5 je. 

so tkjut, alhmdulillah result sem 2 aku....

jeng222

4 flat.


kwn aku yg dpt 4 flat. bkn aku ;P

(duk usim, kalau dpt 4 flat mmg gempak la sbb amek 7 sbjek, then ade sbjek arab..arb bkn calang2 weh exam aritu susah gile!

aku punye result naik 0.01je.haha



ni pulak budak2 tamhidi medik


with mr arho.. lecturer fizik yg paling best skali



encik ni pun lepas gk pointer dy.. ^^

k bai

doakan kitekite orang ni bjaye k.

nk ke pandan indah

bulan smbilan ni



ingat. ! tak kire lah belajar kat mane, oversea ke malaysia, yg pnting blajar betul2 bukan tmpat blaja.environment mmg pnting tp environment malaysia is better than others i guess
 (aku bukan promote malaysia sbb aku tk stdy oversea. nah bce ni!)
http://zirathegreat.blogspot.com/2011/05/why-i-ve-chose-usim-than-egypt.html

15 comments:

  1. tahniah ziera.. hehe name kite mcm same je.. hikhik

    ReplyDelete
  2. haha..tulah!! nme kite nurul azira

    ReplyDelete
  3. Waa.. hebat. tahniah2. Spa encik yg muka merah 2? haha.

    ReplyDelete
  4. haha!!husband-to-be. gedik tak? ;P amiinnn

    ReplyDelete
  5. husband to be muke merah..hehe..;p

    ReplyDelete
  6. haha! cik semut!!!!! malule kite haha

    ReplyDelete
  7. congrats azira...:) memang asasi ni banyak membantu kita untuk lebih senang melangkah ke tahap seterusnya..:)

    ReplyDelete
  8. time kasih nur anis and taufiq ;)

    ReplyDelete

nak tiru gak ah. sape first komen dy tak matang :P