Thursday, November 22, 2012

SEGMEN 2: Terjah, Follow, Menaik!!!

uuuuu


ni kali kedue i men segmen2 ni uolss



dulu skali gak, pasal nek2 follower gak.. n berjaye kikiki



ni pun sje mncube nasyibb... jom ar jom ar



lgpun dy punye syarat sng je. kalo susa aku tak join der .. haha



LANGKAH PERTAMA!!! 

like n follow . tu jeh


LANGKAH KEDUA !!!

tu hah, wat tajuk sprti yg tertera tera raaa aaa  (nak jugak gema cm kak husna)





aduh mate pedih (tetibe)






then put this banner/picture/linked picture/  glycosidic linkage (tk mas-hal) kt entry ini. pastikan berlink. 





PROCESS KETIGA !!!


tag 2 orang jerrrrrr..... bese kan suh tag 5 - 80 org =_= ni 2 org jewwwww . jewwwwww ini tidak bermaksud yahudi tetapi lebih kearah kegedikan





tag..... er.... kak syida n kak liya la hehe





LAST AND LEAST  

mu gi kek blog ni, deng bg link mu






pepehal pun just feel free to click the banner and find out urself  





tataaaaa



iklan :


hape bende ni? ak tk pernah makan pun




yg baru barngeun tidoww :
zirathegreat

23 comments:

  1. Itu macaron. Dan sangat manis -_-

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe... sje je men2.. :P tak pena makan pun macaron tuu =_=

      Delete
  2. Hai hai ^_^ Thanks coz sudi join segmen 2 Ain ini. Saya dah listkan senarai peserta. Jom la blogwalking :)

    http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/10/senarai-peserta-segmen-2.html

    ReplyDelete
  3. Err saje2 je Zira tag kan? Zira tak paksa akak join kan? :P

    Btw, good luck untuk segmen ni. Semuga dapat tambahkan follower lagi ramai2 key! Yg penting, enjoy berblogging keyyy! :D

    Cam kata Ninja. Itu macarron. Mmg nampak comel, geram nak makan, tp mmg manis gila! Akak tak bape suka kut. Rasa dea macam icing. Tau tak icing biscuits tu? Yg biskut bulat2 atas dea ada icing macam2 warna? Haaaa rasa dea cam icing tu laa. Icing biscuit tu kira okeyy lagi sbb ada biskut bwh dea. Yg ni memang raca icing je. Tp ada org suka makan tu -_-

    ReplyDelete
    Replies
    1. laa yeke?? tu je? asal budak mesir ske gile?? haha

      Delete
  4. iklan tu macaron..benda tu gila manis,sampai tangkap kepala otak sya..hee..sya tak boleh telan benda tu..kalau yg suka manis,blh la..hee

    ReplyDelete
  5. tak yah makan la. macaron tu manis nak mampus! hoho.

    ReplyDelete
  6. Selamat bersegmen... m balas Kunjungan dan follow sini..keep in touch

    ReplyDelete
  7. bw sini :D jom singgah dan tinggalkan jejak di blog saya..

    http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  8. Salam.. datang dari segmen yang sama :)

    jom ke blog saya :)
    http://rafflikes.blogspot.com/2012/11/segmen-2-terjah-follow-menaik.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum .. ^.^
    Niena singgah sini ..
    Niena datang dari segmen yang sama .. http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/segmen-2-terjah-follow-menaik.html
    Niena dah follow kamu ..
    Follow Niena semula ya ..

    Niena nak jemput join GA Niena .. Jom join ! Lebih 20 hadiah untuk dimenangi .. =)
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/giveaway-1st-anniversary-realiti-bukan.html
    *sila abaikan jika sudah follow & join .. tq .. =)

    ReplyDelete

nak tiru gak ah. sape first komen dy tak matang :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...