Thursday, November 8, 2012

pengkid vs man - buat mereka yg berbangge dgn pakwe mereka yg merupakan seorang pengkid

assalamualaikum wa masa'ul khoir  cewwah








hal antum ta'arifuna ma ma'na pengkid?  adakah anda tahu apakah makna pengkid? 








pengkid hia alinsan hua errrrr... .........merubah...............errr .......................arghhhh!!!!







pengkid tu hok tino nok jadi jate. 







aku ni ade kawan, dia punye 'pakwe' die pengkid. sokmo dy taye kek fb. peluk2, pegang2...tengs sayang u complete my life bagai.............. 







tp dy tak seda ke baaaaaaaaanyaaaaaaaaaaaak kekurangan becinte sejenis. dah lah haram. berdosa suda di situ.... bangga pula tewwwwww........... yg tak tahan part dorg peluk lah. buke pe, saem aku tuh lawo, tapi bakpe nye suko kek pengkid???????? tp saem aku tu rambuk memaa dye laaaa uolsss









*bahasa sudah bercampuq adoq*







nih!! tengok!!! 





PENGKID VERSUS ORIGINAL MAN !!!




1-  pengkid tu pompuan. tak geli ke bcinte ngan pompuan? alaahaaaaaiiiii.......... lagi2 kalo da sampai pegang2, peluk2.. bukan aku suh pegang pakwe laki!! JANGAN!!! nak bercinte2 la ngn laki tp jangan sampai pegang2 !!! dating2 pun 5 kali setahun je sudah (aku le tewww) . buke pe, ok ni lari topik jap, cube bayang, kalo b4 kawen dah pegang2, amek gamba touch2 pipi, abes mse kawen nak pose cano?? bosan weh!!! tkde beza..............................TAK SWEEEEEEEEEEEEEEET

aaaa masuk lek bab pengkid, ni mgikut kajian lah, ........ ada beza tauuu sentuh sme jantina ngn sentuh len jantina.    bg contoh paling simple. cm ayah sdri kan. contoh la. yela tu je laki yang pernah pegang tgn, i tkde abang you....  tgok lengan jela. kalo mu, pegang lengan pengkid mu tu,,,,, rase otot ke rse lemak macam tgn mu???? hoho jwb sdri. pmpuan tkkn ade otot sebesar laki. woman wrestler  pun suntik hormone you knowwwww





2 -  pakwe pengkid mu tu kae,,,,  kalo dye datang bulan cano?? dy mesti tak lari dr PMS punye!!! sebab premenstrual syndrome ni berlaku dsbabkn hormone dlm badan pmpuan tak stabil. tahuuuu. mesti dy pms punye. marah2, merajuk, mengade, senggugut HAHAHAAHA big laugh! . kalo cm pakwe tu laki kan.. contoh.......  laki tu tkkn kena PMS . so tkdelah  hangin dy berubah setiap bulan. Abes kalo dah mu ngan pengkid mu tu dedue PMS ??? 









3-  haaa ni pasal kekuatan pula. Kalo aku kn, trun dr bus, time balik kampung, kan bwk beg berat222, abah aku bawakkan beg n ak tak rse besalah sgt hahaa. sbb aku tau laki kuat. n kalo ak n kawan aku ke pe ke lah tk kisahlah, g beli barang, tak pun mse ktorg kelua wat assignment arab mase tu, 5 orang, bile beli brg jap, kn berat kdg2, budak laki bleh bwkkan. TAPI !!!!!!!!!!!! kalo da pakwe mu tu pengkid, yg hakikatnye seorang pompuan, mane dy larat nak angkat222 brg ni............pompuan tu pompuan gak..kalo dy tk lrt dy wat2 je. Sebab tenage dy sama level je ngan tenage mu. tah2 kurang lg sbab bese pengkid ni kurus, tak nampak lemak sangat. nak jd laki kannnn......  This is a fact. A man should be taller and stronger than a woman because they hve testosterone. Testosterone tu hormone. Pompuan takdok. meme takdok








4- last lah. malas nak tmbah. da macam membebel pun ye haaa


korang bercinte i love u honey, sayang , u complete my life, hubby, ko bleh kawen ke ngan pengkid kau tu???????  mak n ayah mu bagi ke? ce pk duluuuuuu. pelik sungguhhhhh. kalo mu kawen, masuk paper la mu







wa akhiran




jgn salah pahaam entry ni. ak tak mention name pun. ak tanak bg korang tau pun n aku jugak tak mengajar korang bercinte dgn lelaki. bab bercinte ni, dy fitrah n takdir .


 ade orang jodoh dy datang mase sekolah mcm kawan aku, dah kawen dah!!! umur bru 19, dedue ex- skullmate aku n stdy beijing. 



ade orang jodoh dy tem asasi






ade orang jodoh jumpe tem u







ade orang dy djodohkan dgn orang yg dy tak kenal






ade orang kawen cepat, ade orang kawen lambat, yg tak kawen2 pun ade, ade yg dah ade pakwe dah pun tp ade gak yg blum






tu sume ketentuan Allah 







kite doa je laa....







ni doa nye :




leh sebut nama lg wuhuuuuu ^_^






tak pun doa je la bahase melayu... kalo ko orang jawa doa bhse jawa, kalo ko anak mat salleh doa bhse inggeris kalo ko anak cina masuk islam doa bahasa cina ><







orite?? 







panjang sungguh entry ini =_=  




ade ke org membace apatah lagi mengomen?? =_=





38 comments:

  1. Nauzubillahminzalik. Semoga kita dijauhkan dari semua semua ni! :)

    Waa, entry panjang. Tajuk pon panjang!
    :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahaa, awak pula bila nak kahwinnya? :p

      Delete
    2. eh err kite kawen lamee lagi.. lepas graduate cmtu la.. 6 taun lg T_T

      Delete
  2. eeiii, geli klu tgok pompuan dgn pompuan..
    mintak dijauhkan laa kita yee..

    ReplyDelete
  3. walawei, rojak loghat hang ni =.='

    diorg prefer pengkid sbb mpuan jer yg memahami kenhendak n hati mpuan tu sendiri.. kan llaki ssh nk phm mpuan

    ReplyDelete
  4. pening sat aku baca.. hahaha..

    ehh2.. mohon mahu mengetahui umur anda ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh payeh? Kau ni sibuk je nak tanya umo org..Kahkahkah..
      Tak nampak tua cm ko kannn? :))

      Delete
  5. dunia dihujung usia..... masih2 lupa asal usul...lupa pegangan.....kerana cinta , maruah dipergadaikan....

    ReplyDelete
  6. x suka perempuan menyerupai lelaki..

    nabi x ngaku umat!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. sye ade gak kawan maknyah tau.. siap operate breast sume lg

      Delete
  7. saya ada jugak kenal pengkid yang selalu tayang gambar dengan awek dia kat fb..eww..geli..huhu

    ReplyDelete
  8. yang real barulah bes.hais.
    dah dijadikan lelaki itu untuk perempuan.keris itu untuk sarungnya.nak gak sarung dengan sarung.hais.

    bila emosi gua selalu terlari topik.
    maafkan gua.ihiks.

    ReplyDelete
  9. Dua tiga kali i scroll up down youuu! Hahahaha...

    Err, tak penah ada kawan pengkid..Kalau ada akan akak ajar dia kembali ke jalan lurus..Kahkahkah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. susaa rsenye. kang dy tepikat lak kat kak syida haha

      Delete
    2. takde maknanya zira dia nak terpikat kat akak..Kang akak betulkan dia selurus2nya..Hahahhaa...

      Delete
  10. Bercinta dan berkahwin dengan lelaki la best... boleh dapat baby. Bercinta dengan pengkid, kahwin tak boleh, baby apatah lagi kan kan Dr. Zira... :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. rse nk jerit plak bile org femes cm kak husna komen hehehehe betulll3333 !!! kte2 seorg new mummy..... hehe

      Delete
  11. Adehhh! Berbelit jap otak nak pahamkan betul2 setiap patah Zira cakap :P

    Opkos geli r bila nampak org bercenta sesama jenis ni. Sebab dorang biasanya menunjuk kemesraan melebih2. Kalau tak silap pandang laa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. mahapp.. kawe meme suko niru dialek haha

      Delete
    2. Kahkahkah, yeke kau geli liyaa? :-?

      Delete
  12. Entri yang menarik..sekarang ni bukan pengkid je, gay melayu pun dah banyak, mintak dijauhkanlah dari diri ini, kalau perkara ni tak dibanteras takut2 nanti ditimpa azab macam kaum Luth, yang buat benda ni semua tak pernah belajar ilmu sirah kot...kesan dan bukti sampai sekarang boleh dilihat, apa dia? Itulah Laut mati di mana satu hidupan pun tak boleh hidup di dalamnya sampai sekarang, itulah kawasan kaum nabi luth membuat kebinasaan dahulu, nauzubillah =_='

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..sgkatan dy LGBT kan skang tuk kes2 gini

      Delete
    2. Sape yang nak halalkan LGBT tu patut kena rejam sampai mati je!!!

      Delete
  13. susah nk tarik org yg suka pengkid bagai ni.been experienced once...tp worth trying kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke?? tu la. cm kawan sye ni dy ckp, dlu dy plek apasal orgleh ske pengkid tp last2 dy sdri sgkut. mksudnye mmg susah la nk trik blek haha

      Delete

nak tiru gak ah. sape first komen dy tak matang :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...