Sunday, November 4, 2012

saya suka blogger permata-suka komen walaupun tak kenal----ada yang tak setuju ?



entry ini untuk meminta pendapat






kalau saya, saya memang suka n layan n follow n bw blek blogger yg suka komen je. yg tak suka sy tk lyn.







jd ada org setuju ke dgn konsep (cewah) saya ni??








ada yg nak marah tak? eg : hello igt keje blogger nk komen je ker? ade jerrr silent reader whattt!! tk semestinye bla2222








ada? 







(atau tak paham maksud saya???? )









yang   ada exam esok dan khamis ;
zirathegreat

26 comments:

  1. Tak faham maksudnya xD
    Tapi saye suka dengan blogger yg reply komen dekat blog dia :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. ni sye reply.. oh tk phm eh.. haha

      Delete
    2. err ninja, ak terasa d situ...kahkahkah ak pon jns jarang reply org kt blog...sbb sbb limitation kotak komen ak =.='

      Delete
    3. haha oh dy perli kau ke? haha

      Delete
  2. err ak pon tak phm =.='

    err so maknanya kat sini nk sng citer org berbudi, kita berbahasa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan..kan ade blogger yg tk ske komen. dtg gi jerit kt cbox je. i tak suke youu .. tk pun yg dtg then suh follow blek. cmtu ah

      Delete
  3. lebih suka orang komen :) dan slalu komen entry dia balik.. kkdang jadi silent reader. malu la nak komen blogger fames.huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul gak.. haha lgpun blogger femes tkkn rply blek punye. haha

      Delete
  4. yup, suka ngn bloggger yg dtg komen jgak.. tp kdg2 suka j dtg blog n komen kat blog org yg x dtg k blog... ape dh sy ckp ni.. haha.. fhm x? >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. mksudnye dy tk dtg blog awk blek eh? haha

      Delete
    2. haaaaaa... lbeh kurang r.. hahah

      Delete
  5. saya suka awak :D
    faham? Hahahaha...

    ReplyDelete
  6. aaa..saya malas follow..tapi saya suka komen..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. H, tolongg la follow saya..
      Plissss...Plisss..
      I dah follow you, follow me back plissss... =))

      Delete
  7. Em, tengok keadaan. Kdg2 arini dea cuma follow & tak komen. Mana tau tahun depan dea datang balek & rajen komen lak tu. Kut2 pas dea follow tu dea sesat tak jumpa balek blog yg sepatutnya dea nak komen tu. Hahaha! Konon2 bersangka baek :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul gak.. haha sy gitu gak kdg. tetibe tk jumpe link. hehe

      Delete
  8. hehe..kelakar la entry ni..x per, kak intan x suka komen dan suka bw...hehehe

    ReplyDelete

nak tiru gak ah. sape first komen dy tak matang :P