Saturday, March 24, 2012

edisi solat subuh-entry ketuhanan

Arghhhhhhhhhhhhhhhh aku ni memang superliat nak bangun solat subuh




susa gile 


letak jam loceng kriiiing yang besa tu konfem tak bgun


tambahan pula telah wujud jam yg bunyi binatang anjing ayam bagai tu lagi mustahil bangun


tambahan pula lagi set jam kt fon bunyik memang dasyat gila pun susa



apatah lagi bunyi yg keluar dr i-phone kwn aku, memang makin tido!





bile bangun konfem dah 645-7 pgi =_=



itu pon hasil usaha keras roomates yg baik hati kejut kawan yg tidur tak hingat 





nak kejut 4-5 kali bru bangun


pastu den terpikiaqqq






kan due rakaat je kan, 




Alhamdulillah due rakaat.

tu pun mate nk pejam(kcuali time2 yg btol2 ckop tdo-tdo kul 9 mlm)






tu la hikmah Allah letak subuh tu 2 rakaat je.kalo letak 4?




konfem aku sujud tk bangun T_T



He knows evrything about His slaves


No comments:

Post a Comment

nak tiru gak ah. sape first komen dy tak matang :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...