Wednesday, February 8, 2012

nikah kahwin nikah dan kahwin kahwin dan nikah kahwin kahwin nikah nikah nikah tunang tunang nikah tunang dan kahwin

haaaa cakap pasal kahwin laaaagii




kali ni specific sket




early marriage






hmmmmmm



skang dak2 asasi usim ni sibuk dok ckp psl ni



hot issue , u noe



smpaikan pleh tajuk untuk forum dlm klas pun..



'early marriage'



adoiii


aku saje je memilih diri sndiri sbgi panel yg da kawen



hahaha

:P





nyampiiiah



ak tak minat lerr



memang aku slalu ckp...nk kawen2x tapi



jauuuuh di suduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut hati iniiiiii




tamau!!!





gile!!



takkan nk kawen skang kot?!



umur lagi sbulan lebih skiiit nk masuk 19 taun tauuu tauuu




(besday i 12 march u ollls )







tamau kawen awal.



my opinions :
(ni pasal pompuan je yg umur mcm aku..)

early marriage has its own advantages n disadvntages



adv:  mybe...yg besnye...kalau husband tu da koje... leh support
:  lagi besnye.... famili support (tapi..ni mnunjukkna...si lelaki itu..TIDAK MAMPU LAGI UNTUK MENAMPUNG ISTERINYE !)
: lagi bestnye.. laki tu sbaye...satu bidang yg sme...bleh blajaq bersame same anytime anywhere
: lagi bestnye... trase dilindungi dri ancaman lelaki2 lain yg tga mengorat (kalo ade)

disadv?

: hmmmmmmm  kalo laki tu da keje...dy tak yah pk psl blaja... kalau pompuan tu blaja, kne balance kn blaja, husband, anak kalo ade, assignment, adoiiii
: kalau sme course, ni tak tau la..tk leh bygkn..haha..mgkin tade mslh ;)
: haaaa  ...da keje nnt...tmpat kalo len2 cne? org ni len2..ad yg tak kisah ade yg kisah
: cne lak pasal kewangan? ko ad family kaye? ok. ko ade biasiswa? kalo aku, jpa, takut kne tarik..haha.. fikirla..kalo family support, MALU je la.! 
: anak? ni prob besa ni..kalau tmpat blaja tu tk bgi mgndung, mslh la..

tapi..

sbnrnye..

bgantung kat diri kite gak..

as long as kite seda tggungjawab kite..



tade masalahhhhhhh!!!



ske ati la nk kawin ke takkk



kalau aku,



skang tak,.


tp nk tggu graduate..



hamboiiiiii


6 taun blaja medik



kalo nk kawen pon..


myb da dkt graduate



cmtula




ahahahahaha



k.!



sape yg sebaye aku


yg nak kawen




GOODLUCK!!!!!!!!



AND WISH U HAPPY



n


SUCCESSSSSSSS IN UR LIFE !!


^_^

No comments:

Post a Comment

nak tiru gak ah. sape first komen dy tak matang :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...