Saturday, September 3, 2011

14 soalan panas-panas kalao pc anda tgh panas..kalau tk..taklah..

14 soalan panas...
1-pada pandangan anda,best tak kalau bestfriend jadik teman lelaki @ teman wanita?
-tak best....(sy dah berpengalaman 2 kali....then friendship tu putus)

2-makanan paliiiing nak rasa?
-turkish delight..(terliur tengok edmund makan dlm narnia)

3-kalau bleh teringin nk berlakon dlm filem ape? hahaha
-narnia lahhhh...

4-kalau bleh tukar badan mcm dlm komik nk tukar ngan sape?
- hong ki ft island!!!! suke die...<3 (gedik)

5-negara yg nk sangat pergi?
-japan.......anime world...

6-kalau dapat sejuta apa mende first nak buat?
-sujud syukur rasenye..............................

7-antara novel, novel grafik ngan komik pilih mane?
-novel grafik.....bes ade gmbar2....feeling lebih

8-warna fav?
-merah

9-nombor fav
-3..besday i 12.3.1993 n batch 93 banyak buat suprise contoh spm terbaik 

10-benda yg teringin nak kumpul...?
-mainan toy story..mahal lah plak untuk mainan...sy insan sederhana..bek beli bende lain..T_T

11-impian dah tercapai?
-dapat stret as dlm upsr,pmr n spm...alhamdulillah

12-impian yg on the way...?
-nak dapat kan pointer 3.5 keatas sem1 n sem2 kat usim supaya dapat amek medik time degree nanti...doakan :)))

13-nak kahwin dengan siapa ye?hahaha
-hong ki...haha..amiiiiiiiiiiin (lempang!)

14-kalau minat bace novel, pernah tk terrrsuka ngan watak dlm novel tu?
-pernahlah...kalau tak fail lah penulis tu..mikhail dlm novel mikhail by ramlee awang murshid

No comments:

Post a Comment

nak tiru gak ah. sape first komen dy tak matang :P