Sunday, July 7, 2013

Selamat mymbut ramadhan semuaaaaa



selamat menyambut ramadhan semuaaaaaaaaa









dulu form 5 belajar SI. syariah islamiyah



 يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُتِبَ عَلَيْكُمُ الصِّيَامُ كَمَا كُتِبَ عَلَى الَّذِينَ مِنْ قَبْلِكُمْ لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ

"Wahai orang-orang yang beriman, diwajibkan ke atas kamu berpuasa… "

Perkataan “kutiba ‘alaikum..” yang digunakan mempunyai erti ‘diwajibkan’..





tapi ni copy je kat blog nii :








dah..



selamat berpuasa!!!

(it is a time to set our goals)


semoga hati2 yg kotor tu dpt di bersihkan time ramadhan. 
semoga minda2 yang asyik fikir negative kat orang lain dpt di bersihkan.

24 comments:

  1. amin.. :) selamat berpuasa :D

    ReplyDelete
  2. sekejap jer rasa. tup tup tup dah nak masuk ramadhan. apapun selamat berpuasa. klau boleh sila puasa penuh, ehhh. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaaaa pnuhlah saangaaat da besar remaje ni kekeke

      Delete
  3. Assalamualaikum, salam ziarah. Singgah kali pertama dan follow. Sudilah ke blog saya dan follow.

    Selamat menyambut Ramadan al Mubarak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. time masih.. in shaa Allah sye jengah if sempat :)

      Delete
  4. rasa macam baru semalam raya, tup..tup..setahun dah berlalu, nak puasa semula...huhu!!! rasa mcm diri ni tua cepat sangat!! InsyaAllah kita jadikan ramadhan kali ini yang terbaik dalam hidup kita :)

    ReplyDelete
  5. Slmt berpuasa di bulan ramadhan yang mulia zira! :D

    ReplyDelete
  6. salam ramadhan, dari student farmasi kepada student medic.. hehehe

    ReplyDelete
  7. Salam.

    Salam ramadhan..dan selamat berpuasa juga zira.. :)

    awat lama tak berupdate?hehehe

    ReplyDelete
  8. hi..check out my blog kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ ada handmade jewelry n bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai wat yg tersyg atau sbg deko umah anda...

    ReplyDelete

nak tiru gak ah. sape first komen dy tak matang :P