Friday, April 15, 2011

interview jpa hari tu kan....

interview jpa for PILN
(skema tak??siap underline header...><)
 
hmm...hari tu kan, pergi interview..kt uthm..
kul 11.55 masuk,tp saya datang kan 2 jam lebih sikit awal..
(tunggu lame,adik aku siap wat homework tadika lgi kat kaki 5..huruf v,w,x,y,z...die bangge tau wat kat u...:PP )

(si adik..tengok mende bertampal kt dinding tu,alip ba ta tu,dak kecik ni la koyak kan..punye la tanak belajo...)
erm bohong la tak cuak..sy tak pernah di interview..dlm plkn ade la die pena wat,tp tu budak je..tak takut..ni doktor yg intervw sy hari tu..
 
oooooooowye..sy applied medik middle east..
grup saya 4 org je..patutnye 5..sy sorg je malay,tp ad boy tu dye late,dpt dgn sy..jdi 2 malay,sorg india,1 cina..tg len mohon medik tp sy sorg timur tgh..

masuk rmi2 trus..

(ni member yg berjaye spm..tp ramai lagi...cume dtg lmbt..smoge kitorg dpt twrn biasswa.. lulus intvw)..yg pki topang tu,dri b4 spm lgi dah patah,eksiden..so dye study sorg2 kt uma dgn tekanan perasaan tp akhirnye dpt gak stret..:)..smpi skang x bek2 agi..

soalan..jengjengjeng...tenenettenettenenet..(aisey ni bunyik jam lah!)

1: sila pkenalkan diri dlm bahasa melayu..(kite kena ckp suuume psl kite krane file x dbawa msuk..kte lenggang kangkung je masuk..so the panels didnt know anything bout us..

2: knape pilih medik timur tengah ye,nurul?

3: ok,grup discussion..if u study at ovc,what u will tell them bout msia?(lebiy kureng laa..)

(kat skula..tem amek result..windu><)
 
4:how bout health tourism? hah ni mmg nampak sume x berape tau temasuk sy..serius..haha! lantak la nk gelak ke ape..bile sy dga jwpn sy n org sy pun pelik...cm sala je..panel tu pun cm x puas hati je.dye cm provok2 la..

5:yg ni tak igt,skill ape ntah..tp susa la..yg pnting kitorg jwb  je la..but panels x puas ati n lastly die bgi jwpn,tp jwpn dye aku x phm..ragu2 tul ngan jwpn tu..aku x igt tp cm ni lah,psl gigi..haahaa nk pikir balik jwpn dye tu kang tekeluar mke blurr..
 
tp 2 lah..mmg byk kn dlm tips ke kalw tak tau jwb,tibai je lah,,koman2 pun ckp,sye stuju dgn jwpn dye..oooowwwwwwwwhhhhh...tidak smudah itu ok..untuk panel ak,JAWAPAN SELAMAT kim salam je lahh...haha..!
(mke aku klakar kan...x ssesuai sgt pki tudung cmni..><)
tp korang si pembace doakan la sy berjaya ya..klw x bjaya,sy igt kt u(pun mintak perubatan gak) nk wat tul2 sbb org kate bley apply ovc lagi nanti..:))).tp hrp dapat la...amin..
 (ni fom 5,husaini..sy bek ngan dye..erm tolong aminkan ye...husaini latif berjaya dpt 11as + spm taun 2011...amiiiin..:) tq!.pic ni captured by my mama..haha..satu lagi..bahu tak kena ok...x touch pon..sy blakang dye..dye ni rugby player..

ok...babai..daaaa..(aku tak tau la bley komen ke tak...da check setting..hari tu tu mmg x bley komen..x tau la nape..

No comments:

Post a Comment

nak tiru gak ah. sape first komen dy tak matang :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...