Saturday, April 14, 2012

dont hate me because of other's fault ! TAK MATANG LANGSUNG ! cettttt !!

ya !


memang panas

MAKIN NAK EXAM MAKIN PANAS



ade ke patut sorang L ckp depan org ramai dy benci aku



aku tk pena cri pasal pn


then, ak tye. apehal??? 



dy cakap, sebab ********



takde kait dgn aku langsung ! 



tk puas hati.



aku tye lagi...



asal lak? hape kait? 




dy jawab : ak bnci org kapel




y? (kapel takde kait dgn tetibe bnci aku )




sebab ********* n*********** (kapel ) buat hal ngan aku.



so ape kait dgn aku? aku tk bersalah!!!





that man finally cried !




aku ferasss. tak paham.




benci aku sbb aku ad pakwe.



kenape bnci sbb aku ad pakwe?



sebab dy bnci org yg kapel.




kenape bnci org yg kapel?



sbb *****n****** pena crik pasal dgn dy.




so ape kait dgn aku???????????????!!!!




arghhhh tension !




tuk org yg berkenaan , yes ! aku tak mention kau ! tapi ko memang tak adil. Aku punye la kawan ngn kau bese je. rse ko baik je, dlm diam upenye ko bnci aku. tapi punce sebab org lain-org yg tkde kaitan dgn aku


ohhh last skali dy ckp



AKU DA AD BAD EXPRESSION KT ORG YG KAPEL SBB *****N******* TU LA. SBB TU AKU TAK SUKE KO AZIRA



JERK!



tak matang!!!



LOSER


pelik !



tp ak da maafkan dy. cume ak tak lepas org cmtu .sbb tu ak tulis entry ni. TAK PAHAAAAAAAAMMMM !!!

10 comments:

  1. giler punye orang! i mean dat guy~

    ReplyDelete
  2. aah. rse tk pnampor je, seb bek haziq ckp jgn. dy tu slalu je gado ngn haziq. dak lembik

    ReplyDelete
  3. Laki tu apa pasal? And apa pasal dia nk nngis? Meh sini bg sy, biar sy siku skit. Ntah2 ada fius akal yg trcabut boleh brsambung balik bila kena sekeh..

    ReplyDelete
  4. haha..lawak kan.ala laki tu cam lembut sket, tah dy tuduh kite rampas hub dy ngn pkwe kite. tak ke poyo? haha

    ReplyDelete
  5. that guy is a total maniac! =.=
    punch him in the face, please. benci awak sebab. . .invalid point =.=

    *saya pelik dengan lelaki itu*

    ReplyDelete
  6. ye betullah tu..ntahla kdg serbe salah gak ngn dy tp.heeee

    ReplyDelete
  7. Ak aser ko n laki tu smer je. Die xske ko sbb hal cm tu.. Ko kena perbetulkn silap ko..die pon kenala perbetulkn silap die. At least die ckp dgn ko dpn2.. Tp ko, mengata die blkg2 kt blog x ker lebih teruk.. Ko tu lg teruk mengata laki tu kt blog ni. Aper motif ade blog tp jdkn tmpt nk mengata.. Bek xyh ader blog klo cm tu.. Prangai ko ni cm 10 times worse than him. The most interesting part is he is honest in front of u. Laki cam tu ssh nk cari weyh skrg nh.. Ko kena sedar gk yg ko tu bwk nme USIM. Aperla pndgn org luar mcm ak nh bler baca blog ko, tgk ko mengata org. Wt malu nmer usim jer..siap tulis amek medic lg.. Ni la perangai bdk pndi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. woi anda. people changed. y u excluded? this post is dinasour punye zaman la. aku blum jdi student medik pn. haha. facepalm

      Delete

nak tiru gak ah. sape first komen dy tak matang :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...